Thursday, September 18, 2008

Hari yang agak stress!

Geng Baju Merah diketua Farah Aussie!
Geng Baju Biru diketuai elaini err ke liz?hahhaa
Elope sumer!

Hahaha.. Lama tak nuleh dalam blog ne since beberapa hari yg lepas. Mungkin sibuk membuat kerja-kerja tertangguh. Due date Assignment yang nek kene anta plak dekat2x..Tu yang asik tido lewat...

Hmm..rini memang bernekad masuk kelas strength. Lama tak masuk kelas tu. Sumer gara2x clash ngan kelas ergonomik...Tapi, masuk kelas strenght rini, hahaha..buat aku blur seketika..pasal bulatan mohr, stress dan yang lain2 tue..(tula lain kali wat revision sebelom masuk lecture)...

Yang buat tension tu sebab bende yang dah belaja..boleh lupa dan blur.. hangin betol!cepat tul lupanyer..dah lew ada tutorial nak kene submit selasa depan + 1st assessment diz coming thursday..hmm jawabnyer kene dok bertapa lew diz weekend..

Abeh kelas strength, berpindah ke lab FMS. Gantry Robot Project. Ni lagi satu, wat projek yang tak tahu hujung pangkalnyer. Guideline ada, tapi tak paham. VCEOM operator manual plak ada org rembat..lagi la hangin! terkial2x kitaorg segrup nak buat...

seb baik ada geng2x ynag ceria2x blaka (gelagat macam tak posa). Gossip2x..ngumpat2x..hahaha..lama tak jumpakan..rindu plak ngan dorang...Maka banyakla cerita2x 'hot' dikongsi bersama..

hahaha.. secara kebetulan, bleh plak pakai baju dengan kaler yang sama...1 grup baju biru dan other group kaler merah.. hhaha..

Teringat waktu kecik2x dulu...

Pen merah Pen Biru (versi Baju Merah Baju Biru)

U marah I love you..hahhaa

Hmm..papepon...rini agak clumsy sikit. lot of works kene buat..esok ada OM test yg ke 3...waa..wish me luck.malam ne kenela pulun stadi.ada 2 chapter tak abeh baca lagi..keh2x..

p/s ----> kawan2x...manufc4th..ak dan farah bercadang nak berbuka puasa antara kita kat Manhattan Fish Market Restaurant kat Juru..Ada bangkangan?

cek diz aut! --> http://offerstation.com/dining-food-offers/20705/berbuka-puasa-ramadhan-specials-at-the-manhattan-fish-market.htm

No comments: