Monday, September 22, 2008

Majlis Berbuka Puasa 08

Gelak sakan farah..sapala mangsa gossip dier kali ne..keh2x

Senyum2....masuk blog aku ne


Dah buka..jom makan..



Radzi yang cool

Sapix dan Abu


Abu dan 3 isterinya..hahhaa..naper abu?malu ek..


Kami 4 serangkai manufac 4th

Assalamualaikum..

hehhe.. Dari first year dirancang akhirnya tahun ke 4 baru menjadi..hahaha..takper2x yang penting at list adala gak kenangan bersama antara kita semua..student manufacturing tahun 4..

Sorryla yer..kalo apa yang terjadi tak seperi yang dirancang...

Bnyak faktor2x sekeliling dan kehendak2x rakan2x lain yang perlu difikirkan sama..maka aku kene get balance dan rectify kesemua kehendak tu..tk cenderung kat mana2x pihak..hihi..harap2x uolls berpueh hati...ahhaha

Hmmm...buka posa antara manufac 4th ne simple jergh..takla wat kat mana tmpat eksklusif..makan pown bayar sendiri..hahaha..cuma yg bestnyer sebab buka ramai2x..selalunyer buka kat bilik sorank2x..

Venue yang dirancang asalnyer kat CuRRY Hauze near by Simpang 9..tapi dat day..tutup lew..rosak plan kita..nak ke Dikir Seafood ramai la plak..takot tk sempat je nak maghrib..last2x ke Simpang 9 lew...hihi..

Tapi..dat day..kenapa joe diam je..haha..seb baik ada farah ngan lina..tag team manufac yg sedia havoc dan pemeriah suasana..dan mahpuz..tak abeh2x kene sakat ngan sapix abu dan radzi..keh2x..sian mahpuz..

Wat ever it is, ak harap, dah di tahun2x akhir ne..mana2x krisis dalaman antara kita tu kira langsaila..then mesra2x la kan diri tu ngan kita semua..peh ne..dah bawak diri dan haluan masing2x..ntah jumpa lagi atau tidakkan..


Walaupun untuk kali yang pertama dan yang terakhir, overall okla dan besh sbb semua dapat dtg dan attend majlis buka posa yg simple ne..semoga ia menjadi kenangan untuk kita semua selain kenangan kene marah ngan bapak dalam kelas design..hahaha


p/s: 0-0 la ye kawan2x semua...hihi..farah makan paling banyak mlm tu!

No comments: